Hvad gør vi for at efterleve GDPR?

Maskinhuset A/S' politik vedr. kunders og samarbejdspartneres persondata

 

Generelt om persondata og oplysninger

I denne persondatapolitik, kan du læse om, hvilke oplysninger Maskinhuset A/S indhenter og hvordan disse behandles.
I henhold til GDPR, General Data Protection Regulations, er vi som virksomhed, forpligtet til at passe godt på dine oplysninger.

Dette gælder enhver form for oplysninger, om en identificeret eller identificerbar fysisk person. 

 

Dette betyder at vi har en række procedurer vi skal følge, for at opbevare og passe godt på de oplysninger, som for os er nødvendige, for et givent forhold mellem dig, som kunde, job-ansøger, nyhedsbrevsmodtager mm. og os, som virksomhed. 

Vi er eksempelvis forpligtet til at oplyse dig om, præcis hvilke informationer vi opbevarer om dig, formålet med at opbevare disse, samt hvor længe vi opbevarer disse. 

Vi skal ligeledes oplyse klart og tydeligt, hvor du kan henvende dig, såfremt du ønsker disse informationer slettet. 

 

Cookie politik

Når du færdes på Maskinhusets hjemmeside, indsamles oplysninger om din IP-adresse og din browser, samt hvilke af vores sider du færdes på og hvornår.

Disse oplysninger indsamler vi, ved hjælp af såkaldte cookies. 

En cookie er en lille tekstfil, der bliver lagt på din maskine, når du færdes på vores hjemmeside. En cookie bruges til at registrere, hvilke sider du er på, samt hvor længe, men giver os ikke information om, hvem du er. 

Cookies slettes automatisk efter et par måneder. Vi vil aldrig kunne bruge cookies til at finde ud af hvem du er, og det er heller ikke dette som måtte være vores formål. Det er udelukkende baseret på geografi og besøgsadfærd på vores hjemmeside. 

Formålet er udelukkende at bruge den indsamlede data, til løbende at forbedre brugeroplevelsen på vores hjemmeside. 

Hvis du ønsker at slette eller blokere cookies, kan du anvende nedenstående vejledning:

http://minecookies.org/cookiehandtering/

 

Nyhedsbrev

Når du skriver dig op til at modtage vores nyhedsbrev, opbevarer vi din mailadresse og evt. din branche. Disse informationer indsamler vi, udelukkende for, at kunne give dig, de for dig, mest relevante nyheder baseret på branche og produkter, som du i øvrigt selv definerer. 

Du vil i bunden af vores nyhedsbreve altid kunne finde et link til at afskrive dig fra nyhedsbrevet, eller at opdatere dine præferencer. 

Vi forventer at udsende et nyhedsbrev 1-5 gange årligt, og vil bestræbe os på, kun at sende interessant og relevant info om produkter, nyheder og informationer fra Maskinhuset A/S. 

 

Alle vores data bliver opbevaret forsvarligt af godkendte samarbejdspartnere baseret i EU, efter gældende lovgivning. 

 

Kunde kontraktlige forhold

For at kunne gennemføre og efterleve lovgivningen på kunde kontraktlige forhold, er vi i forbindelse med en handel, nødt til at indsamle nødvendige informationer om dig, og eller din virksomhed.
Dette er informationer som skal indsamles, for at kunne indgå en handel. 

Fra kunder og samarbejdspartnere anmoder vi om almindelige kontaktoplysninger og får ved køb og salg oplysning om købs/salgshistorik.

Ønsker du ikke at Maskinhuset A/S behandler dine persondata, kan det hindre køb af varer eller ydelser hos os.

En medarbejder eller en samarbejdspartner, som overgiver data om tredjemand, skal selv sørge for at have indhentet samtykke fra den person, hvis data overgives, eller på anden måde have tilstrækkeligt juridisk grundlag for overgivelsen.

I tilfælde af, at leverandøren yder eksempelvis garanti på din vare, vil vi i nogle tilfælde videregive de nødvendige oplysninger for, at denne garanti kan valideres. Du vil dog altid blive oplyst herom. 

 

Dine rettigheder

Du har altid mulighed for at få oplyst, hvilke oplysninger, vi har registreret om dig og få en kopi af dine data samt til dataportabilitet, hvis det er relevant. Derudover kan du i henhold til persondatalovgivningen forlange forkerte oplysninger rettet, gøre indsigelse mod behandling eller få dine oplysninger begrænset - eller slettet, hvis vi ikke er forpligtet til at behandle dem.

Hvis du har spørgsmål til sekretariatets behandling af dine data eller af vores hjemmesides brug af cookies eller ønsker flere oplysninger, kan du henvende dig til Maskinhuset A/S pr. telefon, e-mail eller post. Kontaktoplysningerne fremgår på vores hjemmeside.

Ønsker du efter henvendelse til sekretariatet at klage over foreningens behandling af dine persondata, har du ret til at indgive en klage til Datatilsynet.

 

Kontakt vores sælgere:

Aktuelt i Maskinhuset

Gå til arkivet >

5-årige Vincent køber sin første gummiged

Læs mere >

Ingen maskine er bedre end servicen

Døgnet rundt arbejder vi for, at vores kunder ved driftsstop, årligt hovedeftersyn, eller blot almindeligt serviceeftersyn, 
hurtigst muligt er klar til at genoptage arbejdet. Vores topmotiverede medarbejdere står klar tl at hjælpe jer!

Lad mig høre mere

Få seneste nyt direkte i mailboksen!

Luk Cookies - Vores hjemmeside bruger cookies. Hvis du anvender vores hjemmeside accepterer du, at der gemmes cookies på din computer. Hvad er cookies? Læs mere