75 61 83 00

Sælger søges !


Har du flair for salg af entreprenørmaskiner?

Og er du en struktureret og beslutningsdygtig sælger?

Så er du måske vores nye medarbejder. Du for ansvaret for salg af entreprenørmaskiner til nye og eksisterende kunder i et nærmere specificeret distrikt i Midt- & Vestjylland hos Maskinhuset A/S.

Du skal sælge entreprenørmaskiner i form af kompakte grave- & læssemaskiner fra Schaeff, samt et stort udvalg af tilhørende udstyr. Kundesegmentet er entreprenører, byggebranchen, landbruget, det offentlige og industrien.

Dine arbejdsopgaver

  • Salg af nye og brugte maskiner i distriktet
  • Tilbud og ordrebehandling
  • Opsøgning af nye kunder samt opfølgning af eksisterende kunder i distriktet

Din baggrund

Vi forventer, at du er udadvendt, har gennemslagskraft, er energisk, fleksibel og kan arbejde selvstændigt i et til tider hektisk miljø. Vi forventer også, at du interesserer dig for teknik og handel. Det er en nødvendighed, at du evner at følge op på tingene og får opgaverne afsluttet.

Om os

Vi er en virksomhed, som er en af de førende på markedet, inden for salg af kompakte entreprenørmaskiner. Vi er ca. 35 medarbejdere i Maskinhuset med afdelinger i Horsens og i Slagelse. Vi sælger og servicerer entreprenørmaskiner i hele Danmark gennem mere end 30 år.

Du får en spændende stilling i en virksomhed med succes og ambitioner. Du kommer til at arbejde i et marked, som er præget af et dynamisk miljø, hvor omgangstonen er fri og uformel. Vi tilbyder en arbejdsplads, hvor du i store træk selv fylder rammerne ud. Du kan forvente support fra baglandet, gode kollegaer og en lønpakke, der matcher dine kompetencer og indsats.

Interesseret ?

Så send CV og ansøgning til:                              

Tommy Bergmann
Mail: tommy@maskinhuset.dk
Tlf.: 2180 1212                                                                                      

Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis på den helt rigtige person. Alle henvendelser bliver behandlet fortroligt.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Del denne side: